Harmaa Hukka

Vuokra alkaen 90 € / vrk

Harmaa Hukka sijaitsee metsätien päässä täysin erillään muista mökeistä ja antaa siksi erinomaisen lepopaikan täydellistä rauhaa kaipaavalle tai lemmikin kanssa matkaavalle. Mökin ympärillä on laaja pihamaa, jota reunustavat järvi ja metsät. Kuistilta avautuu näkymä omaan rantaan ja yli Keitele-järven.

Mökissä on pieni tupa (jossa ruokapöytä, vuodesohva ja varaava takka), kaksi pientä makuukammaria (jossa kummassakin kerrossängyt, toinen 2x80cm ja toinen 1x80cm+1x120cm) ja hyvin varustettu keittokomero: jääkaappi, uuni-liesiyhdistelmä, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin. Myös ruoanlaittovälineet ja astiasto viidelle hengelle.

TV ja video sekä DVD-soitin usb-liitännällä kuuluvat tuvan varustuksiin. Langaton internet kuuluu mökin vuokraan. Mökissä on sähkösauna, suihku ja vesivessa. Pihalla on luonnonkivistä muurattu aito grilli hirsisine pöytäryhmineen. Mökin omassa rannassa on pöytäryhmä ja soutuvene. Pelastusliivit kuuluvat mökin vuokraan ja ovat suositeltavia suurella kivikkoisella järvellä soudeltaessa. Talvella mökkivuokraan kuuluu potkukelkka.

Pihalla on viihtyisä, sähkövaloin varustettu eko-WC sekä puuliiteri, jossa asukkaat voivat hakata vapaasti lisää polttopuita. Auto voidaan parkkeerata omalle piha-alueelle. Kovien pakkasten varalle mökin ulkoseinässä on auton lämmitystä varten pistorasia.

Loppusiivous: 50€, tai voit tehdä sen itse. Lakana+pyyhe-setti 15 euroa / hlö tai voit käyttää omiasi.

”Oltiin Harmaa Hukka mökissä, jossa oli kaikki tarvittava. Sijainti rauhallinen, järven rannalla ja kaupat myös lähellä. Paljon aktiviteettejä uimisen lisäksi: sulkapallo, veneily, tikan heitto, grillaaminen ja sähkösaunan lisäksi, puulämmitteinen rantasauna. Eläinrakkaille suosittelen erityisesti. Omistajilla kaneja, kukkoja, kanoja ja lampaita. Omistajat superkivoja. Ensi kesänä taas uudestaan.”

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale