Mökit

Luonnon hiljaisuuden kuiske

Lepää ja virkisty kodikkaissa mökeissämme Keiteleen rannalla.

Peukaloinen

Vuokra alkaen 100 € / 120 € vrk

Mökki Peukaloinen on peruskorjattu ja laajennettu 2018. Tässä yhteydessä sen pinta-ala kasvoi puolella ja varustetaso nousi vastaamaan nykyajan vaativampaa makua. Mökissä on nähtävissä kaunis sopusointu menneen ja uuden välillä. Vieraat ovat erityisesti kiittäneet saunan pehmeitä löylyjä ja vilvoitteluterassia sen yhteydessä. Myös hyvät säilytystilat ja näkymä sekä metsään että järvelle ovat saaneet kiitosta.

Harmaa Hukka

Vuokra alkaen 90 € / 100 € vrk

Harmaa Hukka sijaitsee metsätien päässä täysin erillään muista mökeistä ja antaa siksi erinomaisen lepopaikan täydellistä rauhaa kaipaavalle tai lemmikin kanssa matkaavalle. Mökin ympärillä on laaja pihamaa, jota reunustavat järvi ja metsät. Kuistilta avautuu näkymä omaan rantaan ja yli Keitele-järven.

Kontu

Vuokra alkaen 90 € / 100 € vrk

Kontu sijaitsee omassa rauhassa metsän ja järven välissä. Suoraan sen takaa lähtee polku metsälaavulle. Kontu tarjoaa alppimajaa muistuttavan lepopaikan parhaimmillaan yhdelle tai kahdelle henkilölle. Ikkunasta ja kuistilta voit ihailla järven selkää ja suoraan sängystä katsella takkatulen loimua. Jatkuvalämmitteinen sauna odottaa lähes valmiina kylpijöitä ja soutuvene omassa rannassa soutajia.

Rantahuvila

Vuokra alkaen 150 € / vrk

Rantahuvilan ulkoportaalta yllät heittämään kiven järveen. Sen edustan patiolta voit katsella ohi kulkevia veneitä laivareitillään tai ihailla auringonlaskua järven taakse. Aamukahvia nauttiessasi pääset samalla seuraamaan vesilintujen elämää ja tunnistamaan niiden laulunäytöksiä.

Talvella pingviiniparvea muistuttava pilkkijäjoukko luo oman tunnelmansa lumiselle järvelle. Järven poikki kulkeva jäätie tai Vonkaleen rannassa oleva napakelkka tuovat elämää muuten hiljaiselle järvenselälle.

Kojamo

Vuokra alkaen 70 € / 80 € vrk

Kojamo on ensimmäinen tilallemme rakennettu mökki. Se sijaitsee keskeisellä paikalla pihapiirissä ja rantasaunan välittömässä läheisyydessä. Kojamo on erinomainen vaihtoehto heille, jotka etsivät edullista majoitusta ja ovat valmiita käyttämään viereisessä huoltorakennuksessa sijaitsevaa vessaa, suihkua ja saunaa. Kojamon kuistilta voit kesällä seurata lasten olemista rannalla tai läheisessä kaniaitauksessa.

Rautu

Vuokra alkaen 70 € / 80 € vrk

Rautu on toinen perusmökeistämme. Rautun kuistilta voit nauttia järvimaisemasta ja samalla seurata lapsiasi leikkipaikalla tai pelikentällä. Jos sinua ei haittaa, että wc ja pesutilat ovat erillisessä rakennuksessa, saat tästä mökistä edullisen ja tunnelmallisen vaihtoehdon majoittumisellesi.

Kota

Vuokra alkaen 100 € / vrk

Vonkaleen kota sijaitsee luontopolun varrella Sammalsuonvuoren juurella. Kodan keskellä oleva suuri grilli tarjoaa mahdollisuuksia valmistaa grilliruokia monin eri tavoin (pata- ja pannukoukku, muurikka, halsteri ja saslik vartaat).

Mökkialue

Vonkaleen tila sijaitsee luonnon rauhassa metsätien päässä.

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale