Rantahuvila

Vuokra alkaen 150 € / vrk

Rantahuvilan ulkoportaalta yllät heittämään kiven järveen. Sen edustan patiolta voit katsella ohi kulkevia veneitä laivareitillään tai ihailla auringonlaskua järven taakse. Aamukahvia nauttiessasi pääset samalla seuraamaan vesilintujen elämää ja tunnistamaan niiden laulunäytöksiä.

Talvella pingviiniparvea muistuttava pilkkijäjoukko luo oman tunnelmansa lumiselle järvelle. Järven poikki kulkeva jäätie tai Vonkaleen rannassa oleva napakelkka tuovat elämää muuten hiljaiselle järvenselälle.

Talon mukavuudet: ylellinen keittiö monipuolisine tarvikkeineen, olohuone, kodinhoitohuone, saunakylpyhuone, vessa, kaksi makuuhuonetta parivuoteilla ja omalla sisäänkäynnillä, ja olohuoneessa sohvasta levitettävä kahden hengen vuode. Mahdollisuus ylimääräiseen lisävuoteeseen. 

Oleskelualueella on iso ruokapöytä (max. 10 henkeä) kulmasohva ja takka sekä suurten maisemaikkunoiden kautta näköala suoraan järvelle ja huvilan omaan rantaan. Langaton internet kuuluu vuokraan. Videotykki ja valkokangas, TV sekä tasokkaat äänentoistolaitteet takaavat rentoutumisen silloin, kun ilma on huono. Huvilan edessä on kalustettu ja osittain katettu laaja oleskelutila, jossa on Weber -kaasugrilli, muurattu pihagrilli ja mukavaan oleiluun liittyvät muut tarvikkeet. Lisäksi vieraiden käytössä on oma hiekkaranta pihakalusteineen ja soutuvene. Talvella mökkivuokraan kuuluu potkukelkka.

Auto voidaan parkkeerata omalle piha-alueelle. Kovien pakkasten varalle mökin ulkoseinässä on auton lämmitystä varten pistorasia.

​Varaukset tehtävä vähintään viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista. 

Rantahuvilaa vuokrataan myös perhejuhliin sekä yritys- tai koulutustilaisuuksiin. Silloin oleskelutila muunnetaan tarkoitukseen sopivaksi. Mahdollisuus myös rantasaunan, grillituvan ja juhlateltan käyttöön. Pyydä tarjous.

Loppusiivous: 100€, tai voit tehdä sen itse. Lakana+pyyhe-setti 15 euroa / hlö tai voit käyttää omiasi. 

”Terassi Näköala Oma ranta Oma rauha Yksi makuuhuone erillään muista Hyvä varustelu. Täällä oli kaikki, mitä voit tarvita hienoon lomaan!

Vonkale tarjosi meille loistavat puitteet juhannuksen viettoon. Rantasaunan pehmeät löylyt, lampaat, pihapelit, hauki saaliina kalareissulta, kokko, upeat näkymät järvelle – nämä asiat tekivät meidän Juhannuksen. Tänne voisi tulla toistekin!”

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale