Peukaloinen

Vuokra alkaen 100 € / vrk  

Mökki Peukaloinen on peruskorjattu ja laajennettu 2018. Tässä yhteydessä sen pinta-ala kasvoi puolella ja varustetaso nousi vastaamaan nykyajan vaativampaa makua. Mökissä on nähtävissä kaunis sopusointu menneen ja uuden välillä. Vieraat ovat erityisesti kiittäneet saunan pehmeitä löylyjä ja vilvoitteluterassia sen yhteydessä. Myös hyvät säilytystilat ja näkymä sekä metsään että järvelle ovat saaneet kiitosta.

Mökissä on tupa (jossa ruokapöytä, vuodesohva ja takka), keittokomero, jossa hyvä keittiövarustus (uuni-liesiyhdistelmä, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat) sekä kaksi makuukammaria. Toisessa kammarissa on parivuode, joka on erotettavissa kahdeksi erilliseksi sängyksi ja toisessa on yksi kerrossänky ja yksi yksittäinen vuode. Molemmissa kammareissa on myös säilytystilaa vaatteille.

Sähkösauna ja kylpyhuone johtavat vilvoitteluterassille. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu myös pyykinpesukone, kuivausteline ja hiustenkuivaaja. Kosteissa tiloissa on lattialämmitys.

TV ja video sekä DVD-soitin usb-liitännällä kuuluvat tuvan varustuksiin. Langaton internet kuuluu mökin vuokraan.

Ulko-ovi avautuu terassille, jossa on pöytäryhmä ja näkymä järvelle. Mökin pihamaalla on muurattu luonnonkivigrilli hirsisine pöytäryhmineen, jonka ympärillä on hyvä viettää yhdessä iltaa. Auto voidaan parkkeerata omalle piha-alueelle. Kovien pakkasten varalle mökin ulkoseinässä on auton lämmitystä varten pistorasia. Mökkivierailla on maksutta käytössään soutuvene. Pelastusliivit kuuluvat mökin vuokraan ja ovat suositeltavia suurella kivikkoisella järvellä soudeltaessa. Talvella mökkivuokraan kuuluu potkukelkka.

Vuokrahinta vaihtelee sesongin mukaan alkaen 100€ / vrk. Loppusiivous: 50€, tai voit tehdä sen itse. Lakana+pyyhe-setti 15 euroa / hlö tai voit käyttää omiasi. 

”Majoituimme peukaloisessa, joka oli erittäin siisti ja viihtyisä. Varustus oli erinomainen. Majoitumme talvella aivan upeissa talvisissa järvimaisemissa. Järveltä löytyi myös napakelkka. Ensi kerralla varaamme varmasti myös paljun, joka upealla paikalla järven rannalla. Kesällä paikka varmasti vielä hienompi, kun järveä pääsee hyödyntämään.”

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale