Kontu

Vuokra alkaen 90 € / vrk

Kontu sijaitsee omassa rauhassa metsän ja järven välissä. Suoraan sen takaa lähtee polku metsälaavulle. Kontu tarjoaa alppimajaa muistuttavan lepopaikan parhaimmillaan yhdelle tai kahdelle henkilölle. Ikkunasta ja kuistilta voit ihailla järven selkää ja suoraan sängystä katsella takkatulen loimua. Jatkuvalämmitteinen sauna odottaa lähes valmiina kylpijöitä ja soutuvene omassa rannassa soutajia.

Mökissä on tunnelmallinen tupa (jossa parisänky, ruokapöytä ja vuodesohva) ja hyvin varustettu keittokomero: uuni-liesiyhdistelmä, mikro, jääkaappi-pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä hyvä keittovälinevarustus, niin ikään astiasto ja lasisto viidelle hengelle. Varaava uuni takaa leppoisan lämmön ja antaa mahdollisuuden vaikkapa makkaran paistoon.  TV ja video sekä cd-soitin usb-liitännällä kuuluvat tuvan varustuksiin. Langaton internet kuuluu mökin vuokraan.

Mökissä on jatkuvalämmitteinen sähkösauna, suihkukaappi ja vesivessa. Kosteissa tiloissa on lattialämmitys. Saunasta pääsee suoraan vilvoittelemaan mökin edusterassille, josta aukeaa näkymä Keitele-järvelle.

Mökin ympärillä on pihamaa, jota reunustavat järvi ja metsät. Konnun omassa rannassa on soutuvene sen asukkaiden käyttöön (pelastusliivit kuuluvat mökin vuokraan). Pihalla on luonnonkivistä muurattu grilli ja sen ympärillä hirsinen pöytäryhmä. Omasta puuliiteristä asukkaat voivat hakea lisää polttopuita. Talvella mökkivuokraan kuuluu potkukelkka.

Auto voidaan parkkeerata omalle piha-alueelle. Kovien pakkasten varalle mökin ulkoseinässä on auton lämmitystä varten pistorasia.

Loppusiivous: 50€, tai voit tehdä sen itse. Lakana+pyyhe-setti 15 euroa / hlö tai voit käyttää omiasi. 

”Helppo majoitus omatoimiselle retkihenkiselle koiraperheelle. Kaikki tarpeellinen keittiövarustus. Kompakti pikkumökki. Saunan löylyt oli mukavan pehmeät. Voin kuvitella kuinka kiva paikka kesällä …kun nytkin oli helppo olla.

Takkatuli parasta. …Ihana paikka, vierailemme jo toista kertaa. Talossa (Kontu) on ehdottomasti kaikki mitä tarvitset. Kaunis metsä, hyvä sijaiti. Tie puhdistetaan lumesta säännöllisesti.  Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä!!!”

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale