Rautu

Vuokra alkaen 70 € / vrk

Rautu on toinen perusmökeistämme. Rautun kuistilta voit nauttia järvimaisemasta ja samalla seurata lapsiasi leikkipaikalla tai pelikentällä. Jos sinua ei haittaa, että wc ja pesutilat ovat erillisessä rakennuksessa, saat tästä mökistä edullisen ja tunnelmallisen vaihtoehdon majoittumisellesi.

Juokseva kylmä vesi 1.5-30.9

Mökissä on tupa (jossa ruokapöytä, vuodesohva ja takka), keittokomero ja hyvä keittiövarustus (jääkaappi, uuni-liesiyhdistelmä, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat) sekä makuukammari jossa kaksi parivuoteeksikin yhdistettävää runkopatjasänkyä.TV ja video sekä cd-soitin usb-liitännällä kuuluvat tuvan varustuksiin. Langaton internet kuuluu mökin vuokraan.

Ulko-ovi avautuu terassille, jossa on pöytäryhmä ja näkymä järvelle. Mökin pihamaalla on muurattu luonnonkivigrilli ja hirsinen pöytäryhmä, jonka ääressä on hyvä viettää yhdessä iltaa.  Rautulla on omassa käytössään läheinen sähkövaloin varustettu ekokäymälä. Auto voidaan parkkeerata omalle piha-alueelle

Loppusiivous: 50€, tai voit tehdä sen itse. Lakana+pyyhe-setti 15 euroa / hlö tai voit käyttää omiasi. 

Paikka erinomainen, hiljaisuus. Viihtyisä mökki, erinomainen varustelu, hyväkuntoiset vuodevaatteet, rauhallinen ympäristö. Joka paikassa oli todella siistiä.

Siisti ja hyvin tilaa mökissä. Keittiössä oli kaikki tarpeellinen. Nuotiopaikka ja tikkataulu olivat kiva lisä.”

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale