Kojamo

Vuokra alkaen 70 € / vrk

Kojamo on ensimmäinen tilallemme rakennettu mökki. Se sijaitsee keskeisellä paikalla pihapiirissä ja rantasaunan välittömässä läheisyydessä. Kojamo on erinomainen vaihtoehto heille, jotka etsivät edullista majoitusta ja ovat valmiita käyttämään viereisessä huoltorakennuksessa sijaitsevaa vessaa, suihkua ja saunaa. Kojamon kuistilta voit kesällä seurata lasten olemista rannalla tai läheisessä kaniaitauksessa.

Juokseva vesi 1.5-30.9

Mökissä on tupa (jossa ruokapöytä, kulmavuodesohva ja takka), minikeittiö ja hyvä keittiövarustus: hella, mutta ei uunia, jääkaappi, mikro, kahvi- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat), makuukammari (kerrossänky 80cm + 120cm. TV ja video sekä cd-soitin usb-liitännällä kuuluvat tuvan varustuksiin. Langaton internet kuuluu mökin vuokraan. Ulko-ovi avautuu terassille, jossa on pöytäryhmä ja suora näkymä järvelle. Mökin pihamaalla on muurattu luonnonkivigrilli ja hirsinen pöytäryhmä.

Auto voidaan parkkeerata omalle piha-alueelle

Loppusiivous: 50€, tai voit tehdä sen itse. Lakana+pyyhe-setti 15 euroa / hlö tai voit käyttää omiasi. 

”Rauhallinen, idyllinen paikka. Sauna ja pesutilat olivat milloin vain käytettävissä. Tilat todella siistit. Kanit, lampaat ja kanat olivat mukava lisä lapselle Hyvin varusteltu ja tilava mökki

Sijainti, kaunis luonto, oli panostettu viihtyvyyteen, koska oli lapsille leluja ja pelejä, kirjoja lapsille ja aikuisille.”

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale