Lahjakortit

Löydä oma piilosatamasi!

Meille pääset myös veneellä!

YHDESSÄOLOA PERHEELLE (1vrk)

Tämä lahjakortti oikeuttaa viiden hengen perhelomaan yhden vuorokauden ajaksi Majoitus & Kalastus Vonkaleen Peukaloinen -mökissä. 
Saapuessanne mökkiin teitä odottaa katettu ruokapöytä uunissa valmiina odottavan laatikkoruoan ja lisukkeiden kanssa, jäätelöjälkiruoka pakastimessa. 
Yhteisen aterian jälkeen on mukavaa lähteä katselemaan ympäristöä ja rapsuttelemaan tilan lampaita ja kaneja. 
Perinteinen rantasauna ja värivaloin varustettu lämmin palju odottavat sovittuun aikaan. Virvokkeet piristävät kylpijöiden oloa. Mökkiin takaisin siirtyessänne kuistilla odottaa valmiina iltapalaksi pannukakkua ja marjoja. Ennen yöunille menoa voitte vielä pelailla mökissä saatavilla olevia seurapelejä. 
Hyvien yöunien jälkeen jääkaapista löytyvät monipuoliset aamiaistarvikkeet valmiina pöytään laitettavaksi. 
Aamupalan jälkeen voitte vielä lopuksi kokeilla tietämystänne lähimetsän luontopolulla.

Hinta 400€

Vuorokauden HEMMOTTELULOMA KAHDELLE

Tämä lahjakortti oikeuttaa kahden henkilön romanttiseen hemmottelulomaan yhden vuorokauden ajaksi Majoitus & Kalastus Vonkaleen Kontu-mökissä.
Saapuessanne mökkiin teitä odottaa valmiina suklaa, hedelmät ja kuohuviini. Sovittavaan aikaan voitte siirtyä lähimetsän tunnelmalliseen kotaan syömään teille valmiiksi laitettua illallista (alkupala, pääruoka ja jälkiruoka ruokajuomineen). 
Myöhemmin illalla tietä odottaa perinteinen rantasauna ja sen edustalla sijaitseva lämmin palju kynttilävalaistuksineen. Tarjolla on virvokkeita ja hedelmiä.
Aamulla mökin kuistille tuodaan sovittavaan aikaan monipuolinen aamiaiskori tai niin halutessanne aamupalatarvikkeet löytyvät jääkaapista.

Hinta 350€

RANTASAUNA JA PALJU (4 t)

Tämä lahjakortti oikeuttaa Majoitus & Kalastus Vonkaleen perinteisen rantasaunan ja sen edustalla sijaitsevan paljun käyttöön neljän tunnin ajaksi. Lähde perheesi kanssa tai kutsu ystäviäsi rentouttavaan illanviettoon, jonka aikana kiire ja stressi katoavat.

Hinta 150€

KOTA VUOKRATTUNA ILLAKSI

Tämä lahjakortti oikeuttaa Majoitus & Kalastus Vonkaleen lähimetsässä sijaitsevan kodan käyttöön yhden illan ajaksi. Sisälle kotaan mahtuu max. 20 henkeä, ulos nuotion ja ulkopöydän ympärille mahtuu saman verran. Sisällä kodassa on hyvin varustettu suurgrilli polttopuineen ja valoa ja tunnelmaa luomassa myrskylyhdyt. Lähistöllä on siisti puucee. 
Kokoa porukka ja tule viettämään yhteistä aikaa!

Hinta 100€

KOTAILTA RUOKINEEN

Tämä lahjakortti oikeuttaa Majoitus & Kalastus Vonkaleen lähimetsässä sijaitsevassa tunnelmallisessa kodassa tarjottavaan illalliseen (alkupala, pääruoka, jälkiruoka, juomat) yhden henkilön osalta.

Hinta 50€/hlö, vähintään 4 hlöä

Melontalahjakortti

Tutustu Keitele-järven kauniiseen luontoon ystäväsi kanssa kajakilla meloen. Tämä lahjakortti oikeuttaa kahteen kajakkiin ja niihin kuuluviin varusteisiin vuorokauden ajaksi.

Hinta 60 €

Omatoiminen kajakkiseikkailu

Keitele on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia saaria, joihin pääsee tutustumaan meloen eri pituisten retkien merkeissä. Osa saarista tarjoaa hienot puitteet leiriytymiselle ja unohtumattomille muistoille. Melontaretkellä itse tehty lämmin retkiruoka on yksi reissun kohokohtia. 
Tämä lahjakortti sisältää tarvittavat varusteet omatoimiseen melontaretkeen: kaksi kajakkia ja melontaliivit, vaellusteltan, kaksi makuupussia, Trangia-retkikeittimen, kompassin sekä Keitele-järven vesistökartan yhden vuorokauden ajaksi.

Hinta 150 €

Miniristeily Keiteleellä

Miniristeily on oiva tapa luoda silmäys Ala-Keiteleen järviluontoon. Tämä lahjakortti oikeuttaa 1,5 tunnin pituiseen kuuden hengen miniristeilyyn Vonkaleen kalastuslautalla kauniilla Ala-Keiteleellä. Myös suuremmat ryhmät (max. 11 hlöä) mahdollisia erillissopimuksella.
Lähtöpaikat: Vonkaleen rannasta sekä Äänekosken tai Suolahden satamasta

Hinta 200 €

Kysymyksiä?

Majoitus & kalastus Vonkale